Welkom bij

Logo mobiel

  • Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 
    U kunt gaan naar Kattenpension de Krullentrap in Dongen: http://www.dekrullentrap.nl


Ik ben gespecialiseerd in de opvang van dieetkatten(geen diabeteskatten), maar alle katten zijn welkom! Het dierenpension ligt aan de rand van Etten-Leur, voor het tijdelijk huisvesten van uitsluitend katten. Door de rust en aandacht zal uw kat zich tijdens uw afwezigheid snel op zijn gemak voelen.

ikenclaireHet dierenpension is geopend in mei 2007 en voldoet aan meer dan alle wettelijke eisen van het honden- en kattenbesluit. Uw huisdier is hier in vakkundige en ervaren handen. Er kunnen maximaal 40 katten logeren, zodat er voldoende tijd is om uw kat te verzorgen en te knuffelen. In het hele pension ligt vloerverwarming, waardoor de vloer altijd lekker warm aanvoelt aan de kattenpootjes. Bovendien kunnen de katten genieten van rustgevende muziek die aanstaat in het pension.

Ik beschik naast het noodzakelijke diploma “Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit” ook nog over het diploma Paraveterinair Dierenartsassistente. Deze laatste opleiding duurt ruim 2 jaar, waarbij er gedurende 13 weken stage gelopen wordt bij een dierenarts. Hierdoor heb ik een gedegen medische kennis van dieren en zal ik zal tijdens het verblijf van uw kat alert zijn op eventuele medische aandoeningen. Door mijn opgedane kennis specialiseer ik me in katten met een dieet(nier, darmen, urinewegen etc.). In december 2012 heb ik ook een 3 daagse opleiding gevolgd tot voedingsconsulent aan het wellant College en weet daarom precies wat er in gewoon kattenvoer en dieetvoer zit en wat de functie is van de diverse voedingstoffen. Ik kan u dus ook in (dieet)voer adviseren. Ik, Jacqueline Winkelman ben zelf een echte dierenvriend in hart en nieren en heb jaren als vrijwilliger gewerkt bij het dierenasiel in Breda. Ik ben daar ook pleegmoeder geweest om gedumpte kittens in huis te nemen en te verzorgen totdat ze naar een nieuw baasje konden. Momenteel heb ik zelf 5 katten en 2 honden, waarvan er 1 die op 3 pootjes door het leven gaat. 

Ik heb de 2,5 jaar durende opleiding tot gedragsdeskundige gevolgd bij Tinley in Veenendaal en kan katten met gedragsproblemen(aanvallen andere katten, sproeien, vernielzucht etc.) behandelen. Katten geven namelijk maar subtiel hun gedrag weer en vaak wordt het verkeerd geïnterpreteerd door de baasjes, dus een echte uitdaging voor mij om dit te veranderen. Ik wil gaan starten met het geven van een cursus kattengedrag, zodat iedereen meer van het gedrag te weten kan komen. 

Uw kat is bij mij in goede handen! Wil je echter een dierenpension goed runnen, dan zijn er helaas regels nodig, anders lukt dat niet optimaal. Het is daarom noodzakelijk dat voordat u uw kat naar het pension brengt de belangrijke informatie goed doorleest, dan komt u niet voor verrassingen te staan.  Let wel op dat ik geen kattenziekenhuis ben, dus katten van hoge leeftijd die nog nooit in mijn pension zijn geweest en waar uw kennissen niet meer voor willen zorgen omdat er allerlei gezondheidsproblemen zijn kunnen niet zonder meer opgenomen worden.

 

Vanaf de herfstvakantie 2014 nieuw in mijn pension het catswheel, waarin uw kat lekker kan bewegen zie : www.catswheel.nl 

 

Nieuws

Vakantie

 

  • Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Fotoalbum

Footer