Openingstijden

Logo mobiel

Voor halen en brengen

 Maandag t/m vrijdag  17:00 - 18:30
 Zaterdag  12:00 - 13:00
 Zondag  Gesloten

Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 

  • Deze tijden worden zo veel mogelijk gehandhaafd, want dan blijft het rustig in het pension voor de katten. Voor de rust in het kattenpension graag niet met de hele familie de kat komen brengen, want andere schuwe katten raken hierdoor erg gestrest en mijn kantoorruimte is niet zo groot. Laat daarom graag uw kinderen thuis afscheid nemen van uw kat, dan blijft het rustig in het pension. In de schoolvakanties laat ik daarom slechts 1 persoon meelopen om uw kat weg te brengen. Voor een bezichtiging dient u een afspraak te maken, zodat ik hiervoor tijd kan inplannen.
  • Telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:30 en zaterdag 8:00 - 13:00. Vanaf zaterdag 13:00 ben ik telefonisch niet bereikbaar, behalve voor spoedgevallen.

 

Vakanties

  • Tijdens officiële feestdagen is het pension gesloten voor halen en brengen van uw kat.
    • Voor 2018: Nieuwjaarsdag ma 1 jan, Pasen zo 16 en ma 17 april, Koningsdag vr 27 april, Bevrijdingsdag za 5 mei, Hemelvaart 10 mei, Pinksteren zo 20 en ma 21 mei, Kerstmis di 25 en wo 26 december.

Nieuws

Vakantie

 

  • Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Footer