Over mijn kattenpension

Logo mobiel

receptieruimteU komt binnen in de receptieruimte met keuken, waar we rustig nog even alles doorspreken voordat we uw kat naar het kattenverblijf brengen.

In het kattenpension zijn 2 gescheiden kattenverblijven met elk een eigen buitenren, zodat uw kat ook lekker in de buitenlucht kan zijn.

Verder is er een aparte quarantaineruimte, zodat wanneer een dier ziek is deze gelijk kan worden afgezonderd en speciale aandacht krijgt.

De huiskleuren van het pension zijn oranje en blauw en deze kleuren zijn doorgevoerd in het hele kattenpension, waardoor er een gezellige huissfeer heerst.

nachtverblijf 80 x 80 cm WinCEDe katten zullen bij binnenkomst eerst even apart in een ruim nachthok(0,80 x 0,80 m) worden gezet, totdat ze zich op hun gemak voelen, daarna mogen ze de hele dag lekker los lopen. Er zijn voldoende ligplankjes en mandjes, zowel binnen als buiten waarop ze lekker kunnen zitten of slapen. Verder zijn er verschillende klimmeubels en speeltjes aanwezig, zodat uw kameraadje zich niet hoeft te vervelen. 

Na het brengen of halen worden alle katten in hun eigen nachtverblijf gezet met een handdoekje om te slapen, een kattenbak en krijgen ze te eten. Katten van dezelfde familie kunnen gezellig bij elkaar worden gezet, doordat van 2 kleinere verblijven 1 groot verblijf kan worden gemaakt. Overdag staan alle verblijven open en kunnen alle katten, als ze dat willen, vrij binnen en buiten rondlopen.

 

Nieuws

Vakantie

 

  • Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Footer