Betaling

Logo mobiel

 • Bij het brengen van de kat dient u de gehele pensionprijs contant te betalen (biljetten van 200 en 500 euro kunnen niet geaccepteerd worden).
  Er is geen pinapparaat aanwezig in het pension! 
 • Alleen voor de meivakantie, zomervakantie(juni, juli, aug) en de kerstvakantie dient u 50% aan te betalen en deze dient binnen 2 weken na reservering te worden voldaan. (zie Tarieven & Reservering).

Nieuws

Vakantie

 

 • Boeken voor de kerstvakantie 2018 kan vanaf 15 oktober 2018. Boeken voor in 2019 en zomervakantie 2019 kan vanaf 1 januari 2019! Graag niet eerder inboeken, want kan nog niet ingepland worden. 
 • Controleer de beschikbaarheidskalender, voordat u inboekt. Nieuwe klanten graag eerst even bellen, dus niet inboeken. 
 • Gesloten 2018:  
  1/ Vanaf zaterdag 29 september tot en met woensdag 10 oktober. Donderdag 11 oktober kunt u uw kat weer brengen
  2/ Woensdag 24 oktober tot en met donderdag 13 december. Vrijdag 14 december kunt u weer komen. 

 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Footer