Dieetvoeding en/of Medicijnen

Logo mobiel

Dieetvoeding en/of medicijnen, dient u zelf mee te brengen voor uw kat, maar er kan geen diepvriesvoer zoals bv carnibest worden meegenomen. Zet u duidelijk uw naam, de naam van de kat en dosering op de originele verpakking van de medicijnen en/of dieetvoeding, dan kan er geen verwarring ontstaan. Verder dient u in een klein briefje of per mail aan te geven wat uw kat precies heeft, de naam van uw dierenarts en eventuele andere gezondheidsproblemen die ze heeft/heeft gehad. Ik kan dan goed in de gaten houden of uw kat in orde is en bij twijfel overleggen met de dierenarts. Uw kat dient nog wel in een goede konditie te zijn, anders kan ik hem niet opnemen in mijn pension.

 

Ik neem geen diabeetkatten meer aan sinds 1 nov 2010.

 

Nieuws

Vakantie

 

  • Kattenpension Het Kattengeluk gaat definitief sluiten vanaf dinsdag 23 oktober 2018. Ik wil alle klanten bedanken voor hun komst naar mijn pension, maar ik ga na 12 jaar graag een nieuwe uitdaging aan. 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Footer