Ontwormen/Ontvlooien

Logo mobiel

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ (zonder vlooienpoepjes) te worden gebracht, dwz dat uw kat elke 4 weken ontvlooid dient te worden met een goed ontvlooimiddel(Stronghold(ook tegen wormen en oormijt!), Advantage, Advocate) U kunt deze middelen kopen bij de dierenarts, dus niet in de dierenwinkel.

Graag geen Frontline of het nieuwe middel Effipro(wegens resistentie tegen vlooien), vlooienbandjes of druppels door het eten, want deze laatste 2 werken helemaal niet. De kosten voor het ontwormen/ ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend. Wanneer een kat veel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooienplaag te voorkomen. 

 

Een kat met OORMIJT wordt NIET opgenomen in mijn pension, vanweg het besmettingsgevaar voor andere katten.

 

Lees ook Vaccinaties & Bestrijdingen

Nieuws

Vakantie

  • Zomervakantie 2018:
    • Voor de zomervakantie 2018(7 juli t/m 19 aug) dient u minimaal 2 weken(15 dagen) in te boeken om de planning rond te kunnen krijgen. Voor 1 week kunt u boeken tot en met ma 16 juli of vanaf 10 augustus. Graag niet allemaal inboeken in de 2e en 3e week van de zomervakantie, want die is zeer snel volgeboekt en de zomervakantie is wel 6 weken lang.
    Controleer de beschikbaarheidskalender, voordat u inboekt. Nieuwe klanten graag eerst even bellen, dus niet inboeken. 
  • Gesloten 2018:  
    1/ Vanaf zaterdag 29 september tot en met woensdag 10 oktober. Donderdag 11 oktober kunt u uw kat weer brengen
    2/ Woensdag 24 oktober tot en met donderdag 6 december. Vrijdag 7 december kunt u weer komen. 

 

Nieuw in het pension

Vanaf heden zijn er 2 catswheels aanwezig in het pension, zodat uw kat zich nog beter kan amuseren klik op de foto en www.catswheel.nl

Lotta klein

Magic en Ozhenga in wile 2

Katten- en Niesziekte

De enting(prik) voor niesziekte mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij het brengen van uw kat ook al staat er in uw entingsboekje dat deze een jaar oud mag zijn. Zie ook vaccinaties.

Alleen Intervet Tricat Trio en Merial Purevax RCP kunnen om de 3 jaar geent worden voor kattenziekte, maar wel niesziekte jaarlijks. Pfizer of Zoertis met Versifel CVR of Fellocel CVR dienen altijd jaarlijkste worden geent.

 

Vlooien & wormen

Ontwormt en ontvlooit uw kat minimaal 1 week en maximaal 3 weken voordat u ze naar mij brengt, anders zal ik dat zelf dienen te doen. Uw kat dient dus VLOOIENVRIJ(zonder vlooienpoepjes)te worden gebracht!

De kosten voor het ontwormen/ontvlooien(zie tarieven) worden aan u doorberekend.

Wanneer een kat oormijt of teveel vlooien heeft zal deze NIET worden opgenomen in mijn pension, om een vlooien/oormijtplaag te voorkomen.

 

 

Footer